prečítajte si

RÝCHLE ANIMÁCIE VĎAKA ADOBE AFTER EFFECT

adobe

Adobe After Effects je softvérová aplikácia určená na tvorbu pohybovej grafiky a vizuálnych efektov najviac používaných vo videách, online obsahu a prezentáciách. Program Adobe After Effects je široko používaný v televízií a filmovej postprodukcií. Adobe After Effects je dostupný na počítačoch disponujúcimi operačnými systémami Mac Os a Windows.

ČO PRESNE AFTER EFFECTS ROBÍ?

After Effects ma obrovský spektrum využitia od konverzií videa z videokamery do iného formátu cez tvorbu titulkov až po najzložitejšie špeciálne efekty používané vo filmových trhákoch. S After Effects môžte štylizovať, animovať a komponovať médiá v 2D a 3D priestore. So širokou škálou vstavaných nástrojov tretích strán, Plug-iny, rovnako ako individuálne nástroje sa dajú ľubovoľne meniť.

V After Effects dokážete zostrihať video, pridať alebo zmeniť zvukovú stopu, vytvoriť intro alebo outro. Alebo ma videá aplikovať rôzne efekty, ktorých je v tomto programe nespočet. Adobe After Effects zvládne všetky základné úlohy ako je premaľovanie obrazu, zvýšenie gammy, zmena kontrastu. No zvládne aj zložitejšie funkcie ako je práca s 3D priestorom a so špeciálnymi efektami. After Effects sa dokáže dokonalo prispôsobiť požiadavkám uživateľa. Aj napriek vysokej funkčnosti tohto programu je v skutočnosti veľmi ľahký spôsobom, ktorým je skonštruovaný.

PRE KOHO JE ADOBE AFTER EFFECTS URČENÝ?

After Effects je špecializovaný program a je primárne používaný editormi videí, umelcami, grafickými dizajnérmi, filmovými producentmi, dizajnérmi pohybovej grafiky a animátormi.

Akékoľvek otázky nám môžte položiť pomocou stránky www.verteco.sk/www.verteco.cz

Zaujala Vás naša práca?

Napíšte nám

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.